ЗСУ посувають ворога на окремих вулицях у Сєвєродонецьку – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай/facebook

За ніч росіяни не здобули успіху в Сєвєродонецьку. ЗСУ посувають ворога на певних вулицях.

Про це в Телеграм повідомив голова Луганської ОВА (ОДА) Сергій Гайдай.

За його словами, росіяни намагаються прорвати українську оборону на всіх напрямках. Вийти на Лисичанськ мають намір з боку Золотого та Тошківки; наступають з боку Попасної та Комишувахи, та з Білогорівки, аби відрізати трасу «Лисичанськ-Бахмут».

«Пріоритетний напрямок наступу орків – Сєвєродонецьк. За ніч рашисти успіху не мали. Наші захисники продовжують проводити контратаки, посувати росіян на певних вулицях, вчора, як вже повідомляли, наші взяли в полон шістьох окупантів.»

Сергій Гайдай зазначив, що наразі чекає на покращення ситуації, аби поповнити запаси продуктів та води для місцевого населення. В місті та селах громади залишаються до 15 тисяч мешканців

Евакуація з Сєвєродонецька зупинена. Щодо Лисичанська – може поновитися, усе залежить від безпекової ситуації. З Гірської громади вчора вдалося вивезти людей. Але в цілому, евакуація з Луганщини наразі небезпечна.

Голова ОВА додав, що усі населені пункти області під постійними ворожими обстрілами. Лисичанськ – під українським контролем, до міста ще є можливість привозити гумвантажі. Учора росіяни вдарили по лікарні.

«Рашисти не видохлися, їх багато, вони продовжують системно винищувати область. Наші захисники мужньо тримають оборону.

Ситуація може змінитися! Віримо в ЗСУ!»

оренда квартири Львів

Новини