ЗСУ ударили по техніці РФ у Кирилівці, ворог гатив поблизу Запоріжжя

Фото: doba.ua

Уночі та ранком українські захисники ударили по російській техніці в Кирилівці Запорізької області. Натомість ворог ударив по лінії розмежування та поблизу Запоріжжя.

Про це в Телеграм повідомили мер Мелітополя Іван Федоров та голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Сьогодні вночі неспокійно в Кирилівці: о 3:00 і о 5:00 чутно вибухи. Узбережжя Азовського моря, яке минулого року гостинно приймало понад 5 мільйонів туристів, в цьому році окуповане рашистами.

Більше того, після вдалих атак ЗСУ на військові бази в Мелітополі і Мирному Мелітопольського району, окупанти почали звозити свою військову техніку в тому числі до Кирилівки.»

Федоров додав, що окупанти сподівались, що там їх не дістануть ні наші HIMARS, ні бійці ЗСУ та руху спротиву. Але хтось точно дістав.

Натомість голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що ворог о 6:30 ранку завдав ракетного удару на території лінії розмежування та поблизу обласного центру. На щастя постраждалих немає.

«Окупанти продовжують гатити по об’єктах цивільної інфраструктури. Якщо у вас є справи на територіях поблизу лінії розмежування, але немає елементарного укриття, варто утриматися від відвідання. Сховища рятують життя, будьте пильними.»

оренда квартири Львів

Новини