ЗСУ ведуть наступальні дії по кількох напрямках – Міноборони

Фото: ЗСУ

Збройні Сили України, не зважаючи на оборону по всій лінії зіткнення, ведуть наступ по декількох напрямках.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

За його словами, не зважаючи на ведення оборони по всій лінії зіткнення, наші війська намагаються вести наступальні дії та наносити противнику ураження.

«Протягом тижня на Криворізькому напрямку було звільнено і взято під контроль населений пункт Потьомкіно. На Курахівському напрямку – населений пункт Павлівка. Підрозділами ракетних військ та артилерії уражено пункти управління угруповань військ, склади з ПММ та нанесено значні втрати противнику», – сказав бригадний генерал.

Генерал Олексій Громов підкреслив, що російська риторика щодо війни в Україні постійно змінюється, що говорить про те, що жоден план кремля із захоплення нашої держави – не реалізовано.

«Вже зараз ми фіксуємо повідомлення в російських медіа, що російське суспільство готують до поразки свого війська. Вже з’являються повідомлення щодо важкого стану війська та помилок у воєнному керівництві агресора», – підкреслив Олексій Громов.

оренда квартири Львів

Новини