ЗСУ відбили штурм ворога в напрямку Врубівки, РФ нищить Сєвєродонецьк та Лисичанськ – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

У Сєвєродонецьку росіяни переважають в артилерії, пошкодили очисні споруди. ЗСУ успішно відбили штурм у напрямках Вікторівка – Врубівка та Комишуваха – Врубівка. У Лисичанську загинули троє місцевих мешканців, серед них 6-річний хлопчик.

Про це в Телеграм повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, 12 червня в Лисичанську загинули троє місцевих жителів – чоловік і жінка, а також 6-річна дитина. Поранено одну особу.

Уночі там згорів торговельний комплекс, а ще пошкоджено чотири будинки, споруди місцевої шахти. 11 будинків росіяни зруйнували у Врубівці, чотири – в Золотому, у Гірському – два будинки та дитячий садок.

ЗСУ успішно відбили штурмові дії у напрямках Вікторівка – Врубівка та Комишуваха – Врубівка. Ворог відновив наступальні дії у районі населеного пункту Золоте.

В Сєвєродонецьку противник продовжує штурмувати місто, дещо відтіснив українських військових за рахунок значної переваги в артилерії. Бойові дії тривають.

Росіяни нищать квартал за кварталом. Зруйновані практично під нуль багатоповерхівки, одну із них розбито на чотири частини, уламки яких тримаються окремо.

Декілька снарядів влучили в очисні споруди Сєвєродонецька, тричі обстріляна територія «Азоту», де ще залишаються люди у бомбосховищах.

оренда квартири Львів

Новини