ЗСУ відігнали ворога поблизу Спірного та Серебрянки, на двох напрямках – бої – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Бої не припиняються ані вночі, ані зранку. Після захоплення Лисичанська ворог не може подолати відстань, меншу за площину цього міста. ЗСУ відігнали ворога поблизу Спірного та Серебрянки, населених пунктів, які розташовані на межі з Луганщиною.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Бої не припиняються ані вночі, ані зранку. Після доволі швидкого захоплення Лисичанська ворог не може подолати відстань, меншу за площину цього міста. Так, випалює землю навколо, але кожен наступний кілометр йому підкорюється після значних втрат.»

За словами Гайдая, окупанти намагалися штурмувати поблизу Спірного та Серебрянки, населених пунктів Донеччини, які розташовані на межі з нашим регіоном, – армія ворога зазнала вогневого ураження від наших Збройних сил та відступила. Як і після ще семи спроб штурму з різних боків. На двох бої точаться і дотепер.

Поблизу десятьох міст та сіл росіяни атакували з повітря, зафіксовані ракетні удари.

Тільки за останню ніч артилерійські підрозділи ворога 15 разів обстрілювали населені пункти ствольним та реактивним озброєнням.

Голова Луганської ОВА також зазначив, що на псевдореферендум росіяни закликають йти навіть тих, кому ніде зимувати

До прикладу, у Сватовому високопосадовці з РФ агітували біженців взяти участь у псевдореферендумі, обіцяли вирішити всі проблемні питання.

«Тільки коли? Люди декілька місяців вимушені жити на стадіоні – не в домах, гуртожитках, чи комунальних установах. На відкритому спортивному об’єкті – за два місяці до початку опалювального періоду. Повертатись цим людям нікуди – їх житло зруйнував «рускій мір», який тепер дивиться безхатченкам Луганщини в очі ї має совість щось обіцяти в обмін на голос.»

оренда квартири Львів

Новини