ЗСУ вкотре вдарили по Антонівському мосту

Антонівський міст. Фото: khersonska ODA

Зранку 25 серпня у Херсоні було чути вибухи. Українські військові завдали нових ударів по Антонівському мосту, що з’єднує Херсон із лівобережжям, зокрема з Олешками та Голою Пристанню.

Про у коментарі повідомила речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, повідомляє Громадське.

За її словами, для обстрілу використовували артилерію. «ЗСУ зробили все для того, щоб окупанти не могли використовувати міст для переправлення важкої техніки і боєприпасів», – зазначила Гуменюк.

Наразі результати удару ще уточнюються, але командування вже має інформацію про те, що окупанти не можуть його ані використовувати, ані ремонтувати: «Оскільки ремонтні бригади теж евакуйовані, усвідомлюючи, що вогневий контроль не припиняється».

Окупанти ж заявили, що ЗСУ намагались обстріляти міст із HIMARS, але «спрацювала ППО, проте є декілька влучань».

Гуменюк наголосила, що вогневий контроль над Антонівським мостом продовжується. Приблизно об 11:00 у Telegram-каналах повідомляли про нові вибухи в районах мосту. У командуванні ці випадки поки не коментують.

ЗСУ б’ють на півдні по мостах, які окупанти можуть використовувати для постачання техніки, озброєння та живої сили. Крім Антонівського мосту, регулярно завдають ударів по Каховському мосту.

оренда квартири Львів

Новини