ЗСУ знову вдарили Антонівському автомобільному та залізничному і Дар’ївському мостах

Фото: I-ua.tv

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали понад 220 вогневих завдань, в тому числі і повторних по 3 мостах – Антонівському автомобільному, Антонівському залізничному і Дар’ївському.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 220 вогневих завдань, в тому числі і по 3 мостах – Антонівському автомобільному, Антонівському залізничному і Дар’ївському – для закріплення їх непрацездатного статусу.»

Також зазначається, що нашими бомбардувальниками протягом ночі нанесено 2 удари по районах зосередження ворога в районі Киселівки і Костирки.

Втрати ворога склали 159 військових та 60 одиниць ворожої техніки, зокрема, 5 танків Т-72, 3 гаубиці «Мста-Б», пускова установка С-300, станція радіоелектронної боротьби та радіолокаційна станція, 120 мм мобільний міномет, 5 протитанкових ракетних комплексів, 40 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Окрім того, в районі Правдиного уночі знищений безпілотний розвідник та ще один, якого вранці ворог з Чорного моря завів на територію Одеського району.

В ОК «ПІвдень» також повідомили, що корабельне угруповання противника в Чорному морі продовжує погрожувати застосуванням 24 високоточних ракет «Калібр».

оренда квартири Львів

Новини