ЗСУ знищили склад з боєприпасами та техніку, Херсонщина проігнорувала день РФ – ОК «Південь»

Фото: ЗСУ

Парою штурмовиків та винищувачем було завдано 3 потужних удари по позиціях ворога, влучено в скупчення противника та склад боєприпасів. Підтверджені втрати: 22 військових РФ, 3 танки Т-62, 2 БМП та 3 одиниці автомобільної техніки.

Херсонщина проігнорувала святкування дня РФ, охоронців зі зброєю було більше, ніж глядачів.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Противник продовжує облаштування й укріплення рубежів оборони, активних наступальних дій не веде.

Протистояння переважно відбувається на рівні артилерійських дуелей. При чому, задіяно важку ствольну і реактивну артилерію.

По передмістю Миколаєва ворог продовжує обстріли сто п’ятдесят двох міліметровим калібром. Руйнуючи будівлі, розриваючи поля, ворог продовжує тиснути на Миколаївщину, створюючи враження своєї присутності, аби приховати суттєві поступки територією області.

Натомість з нашого боку ворог зазнає суттєвого ураження і тиску з повітря: протягом доби парою гелікоптерів, парою штурмовиків та винищувачем було завдано 3 потужних удари по ворожих позиціях.

Влучено в скупчення противника та склад боєприпасів. Підтверджені втрати противника складають 22 рашисти, 3 танки Т-62, 2 БМП та 3 одиниці автомобільної техніки.

Жителі Херсонщини проігнорували святкування дня росії, навіть незважаючи на спроби підкупу продуктовими наборами. У своїх звичаях рашисти привезли заангажовану публіку, якою намагалися створити ілюзію народного гуляння і підтримки для пропагандистських ЗМІ. Але старання були марні – на їх недо-святі охоронців зі зброєю було більше, ніж глядачів.

А справжні херсонці вмикали на вулицях гімн України, розвішували жовто-сині стрічки, мотиваційні листівки і наносили всюди патріотичні графіті.

Корабельне угруповання противника знов зазнало кількісних змін, але не змінило завдань та загроз. Наразі північно-західну частину Чорного моря пильнують 4 ракетних кораблі, 1підводний човен та 3 великих десантних кораблі. 36 крилатих ракет типу «Калібр» споряджені в напрямку всієї України.»

оренда квартири Львів

Новини