ЗСУ знищили вже 7 складів боєприпасів, але ще не кінець тижня – Гуменюк

Фото: Lb.ua

Поточного тижня ЗСУ знищили вже 7 ворожих складів із боєприпасами на півдні України.

Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону, пише Українська правда.

«Склади з боєприпасами є одними з пріоритетних цілей нашої артилерії, зокрема і авіаційних ударів, оскільки це запаси, які ворог планував би використати проти наших підрозділів.

Вони намагаються розосереджувати ці запаси, оскільки вже відчули, що наші влучання точкові і абсолютно прицільні, але ми знаходимо місця нової дислокації й знову їх знищуємо.

Так, цього тижня знищено вже 7 складів боєприпасів. Я думаю, що це не завершення тижня, ще є кілька днів, ми ще встигнемо».

Гуменюк також підтвердила, що окупанти намагаються будувати додаткові переправи на Херсонщині після виведення з ладу мостів українськими силами.

«Вогневий контроль розповсюджується і на ці об’єкти. Після того, як вони будуть налаштовані, вони знову будуть пошкоджені», – сказала вона.

Крім того, Гуменюк зазначила, що такі переправи не відповідають потужностям, які потрібні окупантам.

На питання, чи є вже приклади знищення подібних переправ, вона сказала: «Поки що це сюрприз».

Нагадаємо, у четвер вдень ОК «Південь» повідомило, що Збройні сили Україні знищили склад боєприпасів росіян у Новій Каховці на Херсонщині, а також командні пункти тактичних груп артилерії ворога в Каховському та Бериславському районах.

оренда квартири Львів

Новини