ЗСУ звільнили від ворога кілька населених пунктів на Харківщині

Фото: Харківська ОДА

Українські захисники звільнили на Харківщині – Базаліївку, Леб’яже, частину Кутузівки. А у районі села Мала Рогань – просунулися далі на схід.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram.

«У Харківській області наші захисники проводять кілька успішних операцій, відтісняючи окупантів подалі від обласного центру. У результаті контрнаступу ЗСУ звільнили Базаліївку, Леб’яже, частину Кутузівки. У районі села Мала Рогань наші підрозділи просунулися далі на схід.»

Також, за його словами, Збройні Сили України продовжують ефективно стримувати окупантів на інших напрямках від Харкова. Зокрема, реактивним вогнем 81-ї окрема аеромобільна бригада знищила 5 російських танків, 10 броньованих одиниць техніки. Близько сотні окупантів вже не зможуть атакувати, ніколи.

«Всі спроби ворога захопити Харків були і будуть марними та призведуть лише до ще більших втрат серед окупантів.»

Разом з тим голова Харківської ОДА повідомив, що російські окупанти знову тероризують мирне населення Харкова. «Сьогодні посеред білого дня знову були обстріли із РСЗВ та артилерії центральної частини міста, житлового району Салтівка. На жаль, є постраждалі – 20 осіб, загинули – 5. Пошкоджені багатоквартирні будинки та інша цивільна інфраструктура.»

Олег Синєгубов вкотре закликав усіх містян бути пильними та обережними, не нехтувати сигналами тривоги та без нагальної потреби не залишатися на вулиці.

оренда квартири Львів

Новини