Звірства РФ: На Херсонщині окупанти зґвалтували 16-річну та 78-річну, розстріляли човен з людьми

Скрін з відео: Олександр Вілкул, Фейсбук


Окупанти на Херсонщині зґвалтували вагітну 16-річну дівчину та 78-річну бабусю. А на Каховському водосховищі росіяни обстріляли човен з цивільними – 4 убитих, серед них дитина, і 2-є зниклих безвісти.

Про це повідомив у своєму відеозверненні начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Відновлюючи мирне життя у звільнених селах Херсонської області, якими зараз займаємось, дедалі більше стикаємося зі страшними історіями. Такими, наприклад, як зґвалтування 16-річної вагітної дівчини та 78-річної бабусі в одному із сіл на інгулецькому напрямку. Це те, чому ніколи не буде прощення

А сьогодні, приблизно о 10-й ранку, орки на березі Каховського водосховища біля бази відпочинку «Світанок» у Мар’янському Криворізького району розстріляли човен, який плив з боку Первомаївки Херсонської області для того, щоб евакуювати людей з окупованої частини Херсонської області. Розстріляли на воді «Градами». На відстані 70 метрів від берега. У човні було 14 людей. Троє діток та 11 дорослих. Двоє дорослих чоловіків та жінка загинули одразу. Дитина 13-ти років померла пізніше. Семеро людей у ​​лікарні та двоє зникли безвісти. Це був сьомий рейс цього човна. Покидьки! Добре знали, що там мирні люди. Та розстріляли їх ракетами. Просто через те, що вони хотіли вижити.

І це – військовий злочин! І це – Гаазький трибунал.»

Олександр Вілкул також додав, що з військових питань у місті все гаразд. Збройні сили України успішно б’ють ворога на далеких підступах до Кривого Рогу. «Єдине, що було сьогодні у межах Кривого Рогу – це падіння уламків ворожої ракети. Вибуху не було, одній людині не важко пошкодило ногу.»

оренда квартири Львів

Новини