Ліквідований херсонський нардеп-колаборант Ковальов – ЗМІ

Скрін з відео після першого замаху на колаборанта

З’явилась інформація про ймовірний другий замах на херсонського нардепа-колаборанта Олексія Ковальова, який він не пережив.

Про це повідомляє місцеве видання «Мост» з посиланням на один з проросійських Telegram-каналів Херсона (який двічі видаляв цей допис).

Інформацію про загибель опосередковано підтвердили декілька джерел видання в правоохоронних органах.

Щоправда, джерела обережні із своїми розповідями, адже є вірогідність інсценування. Один зі співрозмовників заявив, що є інформація про отримання нардепом-колаборантом двох вогнепальних поранень – в живіт і голову.

Як розповідають місцеві мешканці, біля будинку Ковальова у Голій Пристані бачили багато озброєних російських військових. Хоча, про замах росіяни казали як про такий, що відбувся у Херсоні.

«Офіційно» окупанти чи колаборанти цю інформацію поки не підтвердили.

«З’явилась інформація, що у Залізному Порту вбито екс-нардепа зрадника Олексія Ковальова. Дані потребують уточнення, але цікаво, що про смерть свого «міністра» повідомляли і пропагандистські ЗМІ, хоча одразу видалили» – зазначив у своєму дописі у Фейсбук радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

Перший замах на Ковальова відбувся наприкінці червня. Тоді невідомі патріоти підірвали машину Ковальова з ним всередині.

оренда квартири Львів

Новини