На багатоповерхівку в Бєлгороді впала частина ракети з російського «Панциру»

Фото: Телеграм-канал «Жесть Белгород»

У багатоповерхівку у Бєлгороді потрапила частина ракети російського ЗРПК «Панцир».

Цю інформацію The Insider підтвердили військовий експерт Олег Жданов та розслідувачі CIT.

Фотографія ракети, що потрапила в будинок, була опублікована в Telegram-каналі «Жесть Белгород».

Раніше стало відомо про щонайменше трьох загиблих внаслідок нічних вибухів у Білгороді. Видання Baza повідомляє ще про двох загиблих, влада регіону інформацію поки не підтверджувала. За словами губернатора Білгородської області В’ячеслава Гладкова, є також четверо постраждалих. Він повідомив, що внаслідок вибухів частково зруйновано 11 багатоквартирних будинків та 39 приватних житлових будинків.

При цьому Гладков не уточнив, що саме сталося: за його словами, у місті «імовірно спрацювала система ППО», але що конкретно спричинило пожежі, губернатор не повідомив.

Разом з тим, як повідомив у Фейсбук голова Дергачівської територіальної громади В’ячеслав Задоренко, у російському Бєлгороді в ніч на неділю внаслідок дій, спричинених російськими військовослужбовцями, загинула родина з села Цупівка Дергачівського району Харківської області.

«Сьогодні вночі внаслідок дій, спричинених російськими військовослужбовцями, у місті Бєлгород загинула родина Коптелових з Цупівки – 3 людини, зокрема й маленька дитина».

Голова ОТГ повідомив, що ця інформація надійшла від «вимушених переселенців».

«Жителі Цупівки та інших окупованих населених пунктів вимушені були тікати від війни через Росію до країн Європи будь-якими доступними шляхами. На жаль, як бачимо, Росія знищує наших людей і на своїй території», – зазначив він.

оренда квартири Львів

Новини