На Херсонщині два снаряди влучили у будинок, тяжко поранено 6-річну дівчинку


На Херсонщині внаслідок влучання двох снарядів у житловий будинок отримала тяжкі поранення 6-річна дівчинка.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора з посиланням на ювенальних прокурорів.

«Внаслідок артилерійського обстрілу окупантами селища Високопілля Бериславського району Херсонської області та влучання двох снарядів у житловий будинок отримала тяжкі поранення 6-річна дівчинка.»

В Офісі Генпрокурора зазначають, що вже більше ніж 627 дітей постраждали в Україні внаслідок збройної агресії РФ. За офіційними даними станом на ранок 4 травня 2022 року кількість жертв-дітей за добу не змінилася – 220. Зросла кількість поранених – понад 407.

Зазначається, що ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 139, Київській – 115, Харківській – 95, Чернігівській – 68, Херсонській – 46, Миколаївській – 43, Луганській – 37, Запорізькій – 27, Сумській – 17, у м.Києві – 16, Житомирській – 15.

Окрім того, через щоденні бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджено 1 584 закладів освіти. При цьому 118 з них зруйновано повністю.

оренда квартири Львів

Новини