На Київщині біля кордону з Білорусією все спокійно – голова ОВА

Скрін з відео: Олексій Кулеба, Телеграм

Біля кордону з Білоруссю на Київщині наразі все спокійно, однак область постійно перебуває під загрозою російського вторгнення.

Про це заявив у своєму відеозверненні голова Київської ОВА Олексій Кулеба, яке розміщене в Telegram

«В останні дні дуже багато інформації було різного плану щодо того, що можливе знову вторгнення російських військ з боку білоруського кордону. Тому сьогодні ми виїхали разом з керівництвом обласної поліції, перевірили засоби безпеки.

На сьогоднішній день все в області спокійно. Та інформація, яку ви бачите в соцмережах, не відповідає дійсності, щодо того, що тут ведуться якісь активні дії. Все наразі в Київській області нормально, ситуація повністю під контролем сил безпеки».

Разом з тим, Кулеба нагадав, що «на жаль, тепер Київська область перебуває постійно під загрозою вторгнення і під загрозою ракетних ударів».

Нагадаємо, 27 травня російське видання «Медуза» з посиланням на два джерела, близькі до Кремля, і одне безпосередньо в адміністрації президента РФ повідомило, що в Кремлі знову обговорюють можливий штурм Києва та все ще сподіваються на повномасштабну перемогу у війні проти України.

28 травня заступниця міністра оборони Ганна Маляр запевнила, що Міноборони наразі не вбачає ознак підготовки Росією повторної атаки на Київ.

оренда квартири Львів

Новини