На РІвненщині затримали диверсанта, який спалився на слові «паляниця»

Фото: Поліція Рівненської області

У Рівненській області затримали громадянина РФ, який плутався в поясненнях і мав при собі пакунок, замотаний скотчем із невідомою речовиною, ймовірно, вибухову.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівненської області

Зазначається, що до поліції надійшов виклик про підозрілого чоловіка. Той рухався вулицею Словацького автомобілем Skoda Octavia із державними номерними знаками, зареєстрованими у Рівненській області. Авто було перевантажене.

42-річний уродженець м. Гомель плутався в поясненнях, не міг пояснити чітко мети перебування в Рівному. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили в нього блокнот та записи, які викликали підозру та пакунок, замотаний скотчем із невідомою речовиною, ймовірно, вибухову.

Фото: Поліція Рівненської області

Чоловік не міг вимовити слово «паляниця», на його думку, це слово значить споруду з балок. На місце патрульні викликали працівників СБУ, які надалі виявили у нього паспорт громадянина РФ для виїзду за кордон, внутрішній паспорт, військовий квиток, документи, які підтверджують наявність нерухомості у РФ та АР Крим, а також адміністративний протокол, складений на нього ФСБ РФ.

оренда квартири Львів

Новини