Обстріли «Азовсталі»: українські захисники втратили зв’язок з госпіталем. Оновлено

Святослав Паламар. Скрін з відео

У результаті російських обстрілів заводу «Азовсталь» у Маріуполі є поранені, але наразі захисники втратили зв’язок з польовим госпіталем.

Про це повідомив заступник командира полку «Азов» капітан Святослав Паламар, відомий як «Калина», у коментарі «Українській правді»

«Обстріли, авіація, цілу ніч. Є поранені. Над госпіталем працює авіація, і у нас навіть немає з ними зв’язку. Ми навіть не знаємо куди їх всіх евакуювати».

Російські війська весь день 9 травня обстрілювали комбінат «Азовсталь» у заблокованому Маріуполі і продовжують це робити зараз.

Оновлено. Згодом заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар повідомив, що зв’язок із госпіталем відновлено.

«Поранених багато, потрібна евакуація. Не можна затягувати цей процес, тому що їм потрібен нормальний догляд та медикаменти»

За даними полку «Азов», за минулу добу росіяни здійснили 34 літаковильоти, в тому числі 8 вильотів стратегічних бомбардувальників, на територію заводу «Азовсталь».

10 травня Національна гвардія заявила, що наразі все керівництво України працює над евакуацією цивільних та порятунком військових, які тримають оборону на заводі «Азовсталь» в окупованому Маріуполі.

оренда квартири Львів

Новини