Окупанти обстріляли Херсонщину, загинула жінка, п’ятеро поранених

Фото: Укрінформ

Ворог обстріляв звільнену частину Херсонщини, один із снарядів потрапив до житлового будинку. Тяжкі поранення отримали мати та її п’ятирічна донька. Також у селі Заградівка ворожими Градами вбито жінку, ще трьох людей поранено.

Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Орки продовжують обстріл мирних населених пунктів. Сьогодні були обстріли в районах Миколаївки, Князівки, Тополиного та низки інших.

Село Заградівка, у звільненій частині Херсонської області, було обстріляне ворожими Градами. Вбито жінку, ще трьох людей поранено – всі цивільні.

При обстрілі ворогом звільненої частини Високопольської громади на Херсонщині один із снарядів потрапив до житлового будинку. Тяжкі поранення отримали мати та її п’ятирічна донька. Стан дитини був вкрай критичним. Лікарі у Кривому Розі провели складні операції. Мама та дочка живі. Вся необхідна допомога надається.»

Також, за словами Вілкула, ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі стабільна та повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією. Ворога на території Криворізького району та області немає. Наші війська героїчно виконують свої завдання на далекому периметрі оборони у Херсонській області.

оренда квартири Львів

Новини