Окупанти обстрілюють Запорізьку область, численні руйнування, тяжко поранений чоловік

Фото: Запорізька ОВА, Телеграм

Окупанти продовжують обстрілювати Запорізьку область – житель Оріхова отримав поранення, в регіоні фіксують численні руйнування.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

«Населені пункти Запорізького краю продовжують потерпати від ворожих обстрілів. Так, в Оріхові та селі Преображенка Оріхівської ОТГ були пошкоджені обладнання енергопостачання, внаслідок чого більшість домівок місцевих жителів були довгий час знеструмлені. При цьому, в Преображенці окупанти влучили в декілька будинків, які на даний час повністю зруйновані.»

Також в Оріхові та селі Новоданилівка Оріхівської ОТГ від розриву ракетних снарядів пошкоджені домівки та усю прибудинкову територію: розбиті вікна в помешканнях, пошкоджено шиферне покриття на дахах, зруйновані парканні огорожі у дворах жителів. Деякі домівки вигоріли вщент, деякі – частково пошкоджені.

Окупанти обстріляли Оріхівську ветлікарню – пошкоджений двір, зірвані двері, вилетіли вікна. Зруйновано п’ять ремонтних боксів, розташованих на території медичної установи разом із автотранспортом, який в них знаходився.

Стало відомо, що під час обстрілу тяжкі ушкодження кінцівок отримав 42-річний мешканець Оріхова.

Також до поліції надійшла інформація про те, що російські окупанти обстріляли виправну колонію в селі Мала Токмачка. Пошкоджено огорожу, альтанку, ліхтарі освітлення та одне з приміщень колонії – в ньому вибиті вікна, зруйновані стіни та фасад.

оренда квартири Львів

Новини