Окупанти штурмують Сєвєродонецьк, четверо загиблих у Гірській громаді

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

У Сєвєродонецьку росіяни несуть втрати, але продовжують штурмувати місто. У Гірській громаді – четверо загиблих мирних мешканців.

Про це повідомляє голова Луганської ОДА (ОВА) Сергій Гайдай.

«У місті Гірське 3 червня від обстрілів російською армією загинули мати з дитиною. Ще одне несумісне із життям поранення отримав житель міста Золоте. Також стало відомо про загиблого три дні тому мешканця Гірського.

Є поранені в Сєвєродонецьку, де росіяни несуть втрати, підсилюються, але продовжують штурмувати місто. Вкотре намагалися відрізати населений пункт, обстрілявши ще один міст. Вчора один із їхніх снарядів влучив в одну із вцілілих квартир. На щастя, батько із сином, які там перебували, залишилися неушкодженими. Наші військові евакуювали їх до безпечного місця поза межами Сєвєродонецька

За словами Гайдая, за добу в Сєвєродонецьку та Лисичанську пошкоджені щонайменше по шість багатоповерхівок. У Гірському – вісім будинків, у Новоіванівці – сім, у Врубівці – шість. Є руйнування житлового фонду в Метьолкіному.

Згодом голова ОВА додав, що в Сєвєродонецьку росіяни отримали підсилення за рахунок мобілізаційного резерву 2-го армійського корпусу. Також вони вели наступ у напрямку Устинівки, однак успіху не мали.

оренда квартири Львів

Новини