Окупанти знаходяться за 50 км від Кривого Рогу – голова ВА

Фото: Nikopol.nikopolnews.net

Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому регіоні повністю контролюється ЗСУ та військовою адміністрацією. Лінія бойових зіткнень знаходиться в Херсонській області – це 50 км від міста. Протяжність лінії фронту становить понад 100 км.

Про це повідомив очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За його словами, сьогодні росіяни вели артилерійський вогонь райони населених пунктів Осокорівки, Трудолюбівки, Князівки та Таврійського.

Олекандр Вілкул також повідомив, що ворог протягом тижня робив неодноразові спроби штурму з метою виходу на адміністративні кордони Херсонської області. Зокрема, в районах населених пунктів Іванівки та Заградівки. Усі атаки ворога були успішно відбиті нашими Збройними силами. Окупанти зазнали значних втрат і у живій силі, і у військовій техніці. У тому числі – БМП та танках.

«Наші війська не лише обороняються, а й проводять успішні превентивні операції, щоб не давати ворогові організовувати наступи. З того, що можна розповідати – у районі Великої Олександрівки у Херсонській області було знищено склад із боєприпасами та велику кількість особового складу ворога, понад 70 людей убитими.»

Очільник військової адміністрації Кривого Рогу зазначив, що були проведені та проводяться інші операції, але зі зрозумілих причин він не можу про них розповісти.

За його словами, постійно ведеться робота щодо зміцнення рубежів оборони міста та регіону. Будуються нові укріплення, удосконалюються раніше збудовані – йдеться про сотні споруд. Місто готове до будь-якого розвитку подій.

оренда квартири Львів

Новини