Оупанти знищують Сєвєродонецьк з усієї зброї, шукають, де переховуються люди – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Російські окупанти знищують Сєвєродонецьк з усієї зброї, яка в них є, шукають місця, де переховуються люди.

Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

«Росіяни бомблять Сєвєродонецьк з авіації. Ворог шукає місця, де переховуються люди. Орки знищують Сєвєродонецьк. По місту б’ють з усієї наявної у ворога зброї. Під прицілом – місця, де може бути скупчення людей.»

Також, за його словами, окупанти цілий день гатять по непрацюючому хімзаводу «Азот».

Окрім того, під щільними обстрілами окупантів й інші вільні території Луганщини. «Повсюди орками застосовується одна і та сама тактика «випаленої землі»

Сергій Гайдай зазначив, що росіяни розграбували населені пункти області, забрали все цінне і не дуже – все вивезли до РФ. «Вони «звільнили» міста від дороговартісного медобладнання, освітянської сучасної техніки, різних приладів, меблів, одягу, і традиційно – пралок та унітазів. Хіба що асфальт не зривають, тільки дивуються»

Він наголосив, Луганщина має нелегку долю, але впорається зі своїм завданням – стримає навалу. «Ми не дамо рашистам піти в інші регіони. Ми вистоїмо.»

Голова Луганської ОДА також повідомив, що ЗСУ мають все необхідне, щоб гнати росіян. Зокрема, у Тошківці українські захисники вибили росіян та закріпили свої позиції.

оренда квартири Львів

Новини