Пункт пропуск «Краковець–Корчова» на 10 днів закриють для легкового транспоту

Фото: Слово і Діло

Віднині, 18 липня, легковий транспорт не зможе курсувати через пункт пропуску «Краківець – Корчова». Тут упродовж десяти днів споруджуватимуть захисний павільйон. Обмеження не стосуються вантажівок.

Про це йшлося під час наради заступника начальника Львівської ОВА Юрія Бучка із керівником Служби автомобільних доріг області, в о. начальника Львівської митниці та представниками Західного управління Держприкордонслужби, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Як зазначив Юрій Бучко, найближчий пункт пропуску, яким можуть скористатись водії – «Грушів». Окрім того, для перетину кордону відкриті інші пункти пропуску.

«Будівництво захисного павільйону передбачене у проєкті «Відкритий кордон» і фінансується за державні кошти. Перепрошуємо водіїв за тимчасові незручності», – зазначив Юрій Бучко.

Нагадаємо, 20 червня, на пункті пропуску «Краковець–Корчова», у межах проєкту «Відкритий кордон», збільшили кількість смуг для руху вантажівок з 4 до 10 та створили додаткові павільйони для митного та паспортного контролю.

оренда квартири Львів

Новини