Ракетний удар по ТРЦ у Кременчуку: загинуло 18. У місті оголошена жалоба. Оновлюється

Фото: Дмитро Лунін, Телеграм

Внаслідок удару російських окупантів по торговому центру у Кременчуку кількість загиблих зросла 18 осіб.

Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Станом на 6:50 – «18 загиблих… Щирі співчуття рідним і близьким. Рятувальники продовжують працювати».

Раніше голова ДСНС Сергій Крук повідомляв: «Наразі відомо про 16 загиблих та 59 постраждалих, з яких 25 – госпіталізовані. Інформація оновлюється».

О 8:40 Дмитро Лунін додав, що розбір завалів ТРЦ «Амстор» у Кремечуці триває. Всю ніч на руїнах працювали понад тисячу людей – рятувальників, поліцейських, медиків та волонтерів.

За його словами, на жаль, станом на зараз вже відомо про 18 загиблих внаслідок російського удару (одна людина померла у лікарні). Ще 36 людей вважаються зниклими безвісти. Продовжуються пошуки. Постраждалим надається вся необхідна допомога.

Оновлено. Всього по медичну допомогу звернулись 59 людей, госпіталізовані 24, з них 6 – у важкому стані.

Також стало відомо друга ракета влучила на територію одного з підприємств. Знищено проліт одного з корпусів, вікна у всіх будівлях підприємства, пошкоджено двоповерхову будівлю. Внаслідок ракетного обстрілу 2 працівника отримали травми.

Також міський голова Кременчука Віталій Малецький оголосив жалобу за загиблими з 28 по 30 червня.

«Сьогодні в Україні День Конституції, але у Кременчуці державні прапори будуть приспущені. У ці дні забороняється проведення будь-яких розважальних заходів».

Нагадаємо, 27 червня росіяни завдали ударів двома ракетами по ТРЦ «Амстор» у Кременчуку, було відомо про 13 загиблих і більше 40 поранених.

Президент Володимир Зеленський заявив, що багато відвідувачів встигли вийти з ТРЦ в Кременчуку перед тим, як туди влучили російські ракети.

оренда квартири Львів

Новини