Росіяни обстріляли школу-інтернат для дітей з особливими потребами на Луганщині

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Ворог за добу 15 разів відкривав вогонь по житловим кварталам та інфраструктурі області, зокрема влучив в будівлю обласної спеціальної школи, де навчались діти з особливими потребами.

Про це повідомив голова Луганської ОДА (ОВА) Сергій Гайдай.

«Росіяни відкрили вогонь по Гірському. Є потрапляння в будівлю обласної спеціальної школи, де навчались діти з особливими потребами. Заклад із сучасним ремонтом та новим обладнанням. Був – «завдяки» росіянам. На щастя, вихованців школи ми заздалегідь евакуювали.»

Сергій Гайдай зазначив, що протягом 10 травня ворог 15 разів відкривав вогонь по житловим кварталам та інфраструктурі області.

Так, у Сєвєродонецьку пошкоджено магістральний газопровід – місто залишилось без блакитного палива. Другу добу немає й світла.

У Врубівці – шість житлових будинків, а також будинок культури. У Рубіжному – три багатоповерхівки, у Лисичанську – дві. У Сєвєродонецьку – будівля готелю та багатоповерхівка.

«На Сєвєродонецькому напрямку росіяни безуспішно спробували встановити контроль над Рубіжним. Ворог здійснював безрезультатні штурмові дії в районах Нижнього, Тошківки, Оріхового.»

оренда квартири Львів

Новини