Росіяни ударили 30 ракетами навколо Житомира – прилетіло з Білорусі. Оновлено

Фото: Слово і Діло

Окупанти з Білорусі вдарили 30 ракетами по військових частинах та об’єктах Житомирщини.

Як повідомив у своєму відеозверненні міський голова Житомира Сергій Сухомлин з Білорусі було випущено 24 ракети: «Були обстріляні військові об’єкти навколо Житомира.

Ракети запущені з літаків, вони зайшли з Білорусі. Сумарно 24 ракети запустили по військових частинах і по об’єктах навколо Житомира.»

Сергій Сухомлин уточнив, що по самому Житомиру нічого «не прилетіло» і в місті спокійно. Він наголосив, що не може коментувати, де, що, як, є чи немає жертв. Це справа військової адміністрації.

«Лукашенко «петляє» перед Путіним, перед своєю армією, перед Заходом, але сьогодні ми побачили, що Білорусь так само бере участь у війні, як і РФ».»

Мер Житомира також повідомив, що навколо міста та в області будують укріплення.

Оновлено. Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко уточнив, що по території області було випущено близько 30 ракет. Наразі є інформація про незначні руйнування військової інфраструктури. Попередьо, один військовий загинув, один отримав поранення.

«Сьогодні, як і в перший день повномасштабного вторгнення, починаючи з 4:15 ранку ворог знову завдав ракетних ударів по Житомирщині!

Цього разу по території області було випущено близько 30 ракет.

Наразі є інформація про незначні руйнування військової інфраструктури. Один військовий загинув, один отримав поранення.»

Пізніше він додав, що нашими захисниками було збито близько 10 ракет, які цілили по об’єктам інфраструктури області.

оренда квартири Львів

Новини