Росіяни вдарили по центру Миколаєву, поцілили в готель та навчальні заклади. Оновлено

Фото: Олександр Сєнкевич, Телеграм

Російські окупанти завдали удару по центру Миколаєва, зруйнований готель, пошкоджена також будівля торговельно-розважального центру. Про загиблих та постраждалих наразі не відомо.

Про це в Телеграм повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

О 05:07 стало відомо, що в Миколаєві лунають потужні вибухи. Мер попросив всіх залишатись в укриттях і не публікувати фото і відео з місць прильотів у соцмережах.

Згодом Олександр Сєнкевич уточнив, що росіянизнову поцілили в низку цивільних об’єктів у Миколаєві. На місцях вже працюють рятувальники та аварійні бригади.

А пізніше додав, що удар прийшовся у готель «Миколаїв», який розміщений у центрі міста. Ударною хвилею та уламками пошкоджена і будівля торговельно-розважального центру навпроти.

«На місці працюють комунальники. Вони вже розчистити проїзд від уламків та сміття для автомобілів. Наразі зачищають решту території навколо.»

За даними Миколаївської ОВА, окупанти випустили по місту 9 ракет. У результаті влучань також пошкоджені два навчальні заклади і об’єкт транспортної інфраструктури. Одна людина отримала поранення.

оренда квартири Львів

Новини