Ворог наступає на Лиманському напрямі, але зазнає нищівних втрат – Донецька ОВА


На Донеччині російські загарбники наступають на Лиманському напрямі, але зазнають нищівних втрат.

Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у телеефірі, передає Укрінформ.

«Ситуація в області складна, втім контрольована… Наступ ворога – Лиманський напрямок, але всі його спроби форсувати річку і просунутись наразі не є успішними, ворог зазнає нищівних втрат. Але все ж таки спроби не припиняє, і я впевнений, що не буде припиняти, поки ми його повністю не знищимо», – повідомив очільник області.

Він зазначив, що на Донеччині, на лінії розмежування, на лінії фронту постійні обстріли з важкої артилерії, також працює авіація. Крім того, авіація працює і по містах, які відносно віддалені від лінії фронту – це Слов’янськ, Краматорськ, Покровськ і Селидове.

«Коли ми дивимось статистику – нема жодного населеного пункту (в області – ред.), який би не був обстріляний. Найбільш гаряче – це Авдіївка, обстрілюється практично цілодобово, Вугледар, Торецька громада – це за цю добу», – уточнив Кириленко.

Він підкреслив, що ситуація тримається, всі на місцях, працюють, координують діяльність, здійснюють «усі необхідні дії, щоб ще більш були укріпленими всі міста на Донеччині, щоб ворог не пройшов».

оренда квартири Львів

Новини