Зеленський провів нараду щодо українських дронів та систем захисту від російських БпЛА

Фото: Зеленський, Телеграм-канал

Президент Володимир Зеленський провів нараду з військовими та урядовцями, на якій оновили та деталізували плани виробництва на поточний рік за всіма типами безпілотників. Також обговорили проєкт побудови комплексної системи керування засобами РЕБ для захисту наших воїнів і техніки від російських безпілотників.

Про це Зеленський повідомив у своєму Телеграм-каналі.

«Разом з військовими та урядовцями провели майже тригодинну, максимально конкретну нараду щодо дронів.

Оновили й деталізували плани виробництва на поточний рік за всіма типами безпілотників: FPV, бомбардувальниками, розвідниками, а також за далекобійними дронами для особливих завдань.

Обговорили, як забезпечити гнучкість нашого ОПК. Потреби фронту постійно змінюються. Наші виробники мають вчасно реагувати на них».

За його словами, були прийняті важливі рішення: щодо спрощення процедури закупівель, імпорту комплектування, нарощування виробництва снарядів для дронів і навчання операторів.

Також йшлося про проєкт побудови комплексної системи керування засобами РЕБ для захисту наших воїнів і техніки від російських безпілотників. Систему вже тестують на окремих напрямках. Заплановано масштабування проекту на весь фронт.

оренда квартири Львів

Новини