Знищено: 82 окупантів, 30 одиниць техніки, 3 склади та понтонна переправа – ОК «Південь»

Фото: ЗСУ

На півдні України ворог втратив 82 військових та 30 одиниць техніки, серед яких ЗРК С-300, 2 танки Т-72, 11 гаубиць «Мста-Б», 3 «Гради» та Ураган», система «Сонцепьок», САУ «Гіацинт-С», «Нона-С», гаубиці «Акація» та «Мста-С», та 3 склади боєприпасів.

Переправу, що ворог налагоджував через Дніпро в районі села Львове, знищено.

Шістьма авіаційними ударами атаковано позиції протиповітряної оборони противника.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Ворог продовжує бойові дії на тактичному рівні, намагається проводити ротацію підрозділів. Демонстрацію сили проводить за допомогою авіації. Протягом доби 5 разів атакував наші позиції, але успіху не мав.

Натомість нашими артилерійськими підрозділами минулої ночі нанесено ураження по 13 пунктах управління ворога в Херсонському, Бериславському і Каховському районах.

Шістьма авіаційними ударами різними засобами повітряного нападу атаковано позиції протиповітряної оборони противника.

Ракетно-артилерійські підрозділи збільшили втрати ворога за добу до 82 рашистів та 30 одиниць техніки, серед яких зенітно-ракетна система С-300, 2 танки Т-72, 11 гаубиць «Мста-Б», 3 реактивні системи залпового вогню «Град» та Ураган», важка вогнеметна система «Сонцепьок», самохідна артилерійська установка «Гіацинт-С», самохідна артилерійсько-мінометна установка «Нона-С» та 120 мм мобільний міномет, самохідні гаубиці «Акація» та «Мста-С», протитанкова керована ракета, 6 одиниць броньованої техніки та 3 склади боєприпасів в районі Берислава, Високопілля, Антонівки.

Переправу, що ворог налагоджував через Дніпро в районі села Львове, знищено. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

В штормовому Чорному морі продовжує маневрування 13 кораблів та катерів вздовж Криму в бік Новоросійська, але 3 надводних ракетоносії, споряджені 24 «Калібрами» тримає напоготові.

оренда квартири Львів

Новини