ЗСУ вивели з ладу міст дамби Нової Каховки – ОК «Південь»

Фото: ЗСУ

Підтверджені втрати ворога на півдні України складають: 46 військових, 15 одиниць броньованої, інженерної та автомобільної техніки.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ вивели з ладу автомобільний міст дамби Нової Каховки, він більше не функціонує.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони, надаючи перевагу тактиці контрбатарейної боротьби та авіаційних ударів.

Відчайдушно протягом дня тричі намагався вести штурмові дії за підтримки танкового вогню в напрямку Андріївки, Широкого та Олександрівки. Успіху не мав. З втратами відійшов.

Ворожа штурмова авіація та гелікоптерні пари 7 разів атакували наші позиції вздовж лінії зіткнення та вивільнені населені пункти.

Прагнучи руйнувати інфраструктуру Миколаївщини та психологічно тиснути на мешканців Одещини, ворог з літака Су-35, з напрямку Чорного моря, атакував ракетою Х-59 західну частину Миколаївської області. Втрат та руйнувань нема.

У відповідь нашою авіацією нанесено 5 ударів по опорних пунктах та скупченню озброєння та техніки в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах.

В рамках виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань забезпечено ураження автомобільного мосту дамби Нової Каховки із контрольним виключенням використання його за призначенням.

Підтверджені втрати ворога складають 46 рашистів, 15 одиниць броньованої, інженерної та автомобільної техніки. Остаточні втрати ворога – дорозвідуються.

Серед 11 кораблів та катерів ворожого флоту, які курсують вздовж узбережжя Крима до новоросійська, на бойовому чергуванні залишаються 2 носії крилатих ракет типу «Калібр» та 1 великий десантний корабель.»

оренда квартири Львів

Новини