Статті

«Перший Західний» отримав відзнаку від Національного олімпійського комітету України

Лауреатом в номінації «Найкраща циклічна спортивна радіопрограма» став проект Станіслава Безушка «Сила спорту», який виходить в ефір на Радіо «ПЕРШЕ» щопонеділка о 16.00.

Місією конкурсу «Україна олімпійська» є визначення найкращих ЗМІ, які популяризують олімпійські цінності та яскраво висвітлюють спортивний рух в Україні. Таку мету має й програма «Сила спорту». Це 30-хвилинна розмова з видатними спортсменами Львівщини, розповідь про здобутки та труднощі на шляху до спортивної вершини. Автор проекту «Сила спорту» Станіслав Безушко вже 8 років ділиться з українцями історіями найкращих спортсменів нашої держави та розповідає про здоровий спосіб життя.

«Один позитивний приклад породжує п’ять! Тому для того, аби молодь більше займалася спортом і робила це правильно, треба активніше розповідати про наших спортсменів і їхні досягнення. Спортсмени – це бренд України. Такі люди як Станіслав Горуна, Павло Кордіяка чи Оксана Лівач представляють нашу країну на міжнародній арені, тому важливо якомога більше розповідати про їхній шлях у спорті», – каже Станіслав Безушко.

Для ТРК «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» ця відзнака – це новий стимул творити якісний контент та ділитися корисним і позитивним з усією країною!

Залишити відповідь