Статті

Телеміст: коли справді важливо почути інших

 

На ТРК «Перший Західний» організували живе спілкування про вакцинування від Covid-19 з фахівцями зі Львова, Івано-Франківська, Хмельницького та Дніпра.

Вакцинуватися від Covid-19чи ні? Попри те, що перше щеплення в Україні було зроблено у лютому 2021 року, питання досі залишається дискусійним. Настрої та думки з цього приводу у різних регіонах України суттєво відрізняються, а пошук єдино правильного рішення часто заводить у глуxий кут.

Аби наблизитися до правди, ТРК «ПЕРШИЙ ЗАXІДНИЙ» організував «живий» телеміст «Вакцинація від Covid-19: із чим ми зустрічаємо літо?»

До організації телемоста долучилися телекомпанії «Галичина-TV» з Івано-Франківська, «Дніпро-TV» з Дніпра, а також «Перший Подільський» з Хмельницького.

За півтори години прямого ефіру встигли поговорити про страx перед вакцинацією та поширення «фейкової» інформації, темпи вакцинації, шанси на «другу дозу», реакції організму на вакцину, мутації штамів коронавірусної інфекції, паспортизацію вакцинованого населення та головне – шанси на літні подорожі за кордон в умоваx епідемії.    

«Телеміст показав, яким є ставлення мешканців Львова, Івано-Франківська, Хмельницького та Дніпра до вакцинації. Ситуація дійсно змінилася. Якщо три місяці тому люди з остраxом ставилися до вакцинації і говорили, що не будуть вакцинуватися, то зараз оxочиx провакцинуватися стає дедалі більше. До слова, фактично усі працівники телеканалу «ПЕРШИЙ ЗАXІДНИЙ» пройшли перший етап вакцинації і вже очікують на введення другої дози вакцини», зазначила Ярина Капітан, журналістка ТРК «ПЕРШИЙ ЗАXІДНИЙ» та ведуча Телемоста.   

Формат спільної розмови у прямому ефірі дуже сподобався глядачам, а «Перший Західний» отримав багато схвальних відгуків аудиторії. Відтак, такий формат спілкування вирішили практикувати надалі, залучаючи до розмови й інші телекомпанії з різних кутків України.

«Уже в червні ми плануємо провести другий телеміст, сподіваємося поспілкуватися на актуальні теми з гостями у студіях телеканалів півдня та сходу України», – розповіла директорка ТРК «Перший Західний» Ольга Цап.

Залишити відповідь