Маріуполь: ворог скидає надпотужні бомби на «Азовсталь» та гатить по житловому сектору

Скрін з відео: Петро Андрющенко

У заблокованому Маріуполі окупаційні війська скидають надпотужні бомби на «Азовсталь», а також хаотично обстрілюють житловий сектор, куди лише напередодні пустили цивільних.

Про це в Телеграм повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Як можна побачити, окупанти завдають ударів не лише надпотужними бомбами по Азовсталі, але з артилерії та танків продовжують хаотичне нанесення ударів по житловому секотру Лівобережного району по лінії від бульвару Меотиди.

При цьому вчора окупанти відкрили доступ цвільним в цю зону для збору речей з домівок. З урахуванням обв’язкових білих стрічок, якими росіяни позначвють себе, окупанти продовжують використовувати цивільне населення в якості «приманки» для українських снайперів.»

Петро Андрющенко також додав, у звязку початком наступу на Сході спостерігається тенденція ротації російських військових на найманців з «ДНР». Він припускає, що це пов’язано з намаганням посилити позиції в частині наступу. З цим виникла нова хвиля мародерства з боку російских військових. Вони масово відкривають вцілілі квартири та вивозять майно – переважно побутову техніку. «Нічого нового для росіян – крадіжки та підлість.»

оренда квартири Львів

Новини