Новини

На Сихові діти потрапили під кригу на озері

У Львові двоє хлопчиків 10-ти та 11-ти років, бавлячись на замерзлому озері, провалилися під кригу. Інцидент трапився учора вдень у Сихівському районі міста. Крики про допомогу від дітей, почув місцевий мешканець. Йому вдалося врятувати одну дитину.

Непритомного хлопчика шпиталізували до Західноукраїнського дитячого медичного центру. У реанімації він пробув 19 годин. Наразі життю дитини нічого не загрожує.

Головний лікар КЗ ЛОР “Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр”Андрій Синюта розповів, що хлопчика доставили бригадою швидкої медичної допомоги в стані глибокого переохолодження, у стані без свідомості, надали всю необхідну допомогу, хлопчик прийшов до свідомості і сьогодні він вже переведений в педіатричне відділення, його життю, здоров’ю загроз нема.

Також лікар зазначив, що дитиною зараз будуть опікуватися психологи.

 

Знайти другого хлопчика спершу намагалися рятувальники. Втім, їхні пошуки результатів не дали. Після обстеження озера, водолази витягнули з водойми тіло другої дитини вже без ознак життя. Рятувальники застерігають, надворі вже декілька днів поспіль плюсова температура, відтак виходити на замерзлі водойми вкрай небезпечно.

Залишити відповідь