Ракетний удар по Миколаєву: триває розбір завалів, інформація про загиблих уточнюється


Близько 3 години ночі ворог знову завдав ракетного удару по Миколаєву, влучили в об’єкти промисловості та інфраструктурні об’єкти, які загорілися.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

«Близько 3 години ночі ворог знову завдав ракетного удару по Миколаєву та в черговий раз довів, що російські військові – це військові злочинці, які не мають ані честі, ані гідності. Сьогодні цим нелюдам сильно заважали об’єкти промисловості та інфраструктурні об’єкти. В результаті обстрілу сталися руйнування будівель із подальшим горінням.»

Зазначається, що станом на 9:00 усі осередки горінь ліквідовано. На одному з об’єктів проводиться розбір завалів. Інформація стосовно жертв та постраждалих уточнюється.

Як інформує поліція Миколаївщини, на місцях подій працюють слідчо-оперативні групи, експерти – криміналісти, вибухотехніки, рятувальники та інші підрозділи.

Окрім того, повідомляється, що упродовж 16 липня російські окупанти завдали ударів по Миколаєву, обстріляли населені пункти Лоцкіне, Шевченкове, Зоря, Лимани Шевченківської, Інгульської та Галицинівської громад.

Внаслідок вибухів пошкоджень зазнали житлові будинки, господарчі споруди, приміщення двох підприємств і об’єкт інфраструктури. Серед мирного населення є загиблі та постраждалі.

оренда квартири Львів

Новини