Новини

У народному шоу “Караоке на селі” визначено фіналістів

У Львові відбувся півфінал народного шоу “Караоке на селі” від телеканалу Перший Західний.

У цьому етапі змагалися 20 учасників (переможці програм). Обирали учасників фіналу Народний артист України Павло Дворський,  Народний артист України Степан Гіга, заслужений артист України Роман Ковальчук та учасники дуету “Ріка Життя”, ведучі народного шоу Іванна Савченко та Ярослав Антонійчук.

Вони, зокрема, зазначили, що цей сезон продемонстрував високий рівень підготовки конкурсантів. “Ми розширили межі проекту, побували на Луганщині, співали на Львівщині, Франківщині та Тернопільщині, ми бачили, як росте наша аудиторія, як кожного разу більше приходить тих, хто повірив у шанс заспівати для широкої публіки. А відтак і рівень учасників росте, а ми – радіємо! Потужні голоси, сильні, харизматичні вокалісти – справжні зірки, які не бояться виходити на сцену і змагатися за місце у фіналі!”, – поділилася враженнями Іванна Савченко.

Спільним рішенням журі обрали до фіналу 5 учасників і ще одну особливу учасницю.
Фіналістами стали Оліфер Зоряна – місто Сокаль; Назарій Корнійчук – село Романів Перемишлянський район, Львівська область; Кіцера Руслана – село Малехів Жовківський район, Львівська область; Христина Садловська-Михайлишин – місто Дрогобич; Ірина Данилейко – село Горошова, Тернопільська область.
Також виступить у фіналі в номінації “Надія української пісні” яскрава зіронька Анна-Ярина Олійник з міста Броди! 10-річна співачка полонила серце дорослих членів журі. 

Фінал народного пісенного шоу “Караоке на селі” від телеканалу ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ заплановано на 16 грудня.

Залишити відповідь