З дилеми, що обрати: Схід чи Південь – росіяни оберуть Донбас – Олег Жданов


Російські війська будуть виконувати політичні завдання.  Зараз вони потрапили в патову ситуацію, коли їм треба вибирати: Схід чи Південь. Швидше вони виберуть Схід. У цьому переконаний військовий експерт Олег Жданов. 

Про це він розповів в ефірі «Першого Західного».

«Завдання на Сході поставив особисто Путін. Тому Схід – це буде іміджева втрата для Російської Федерації. Якщо вони почнуть перекидати війська на Південь, то вони послаблять Схід. А ми можемо використати цей момент і піти в контрнаступ. Так що в них – дилема. Але я думаю, що вони залишаться на Сході», – вважає експерт.

Переломний момент на фронті, на його думку, може відбутись вже у серпні. Від цього також буде залежати, як війна буде рухатись далі і чи правдивими були прогнози про закінчення війни до кінця року.

«Оскільки, на останній зустрічі в Рамштайні не стали оголошувати перелік і об’єми всього озброєння, яке нам постачають, я сподіваюсь, що впродовж місяця від засідання ми зможемо отримати все це озброєння. Це дасть нам змогу в середині серпня сформувати ударне угруповування, або навіть його вже і застосовувати», – говорить Олег Жданов.

оренда квартири Львів

Новини