Залужний обговорив з начальником Штабу оборони Великої Британії плани майбутніх операцій

Фото: Генштаб ЗСУ

Головнокомандувач Валерій Залужний ЗС України зустрівся з начальником Штабу оборони Великої Британії адміралом сером Тоні Радакіним і обговорив детальні плани майбутніх операцій.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Ми дуже плідно попрацювали на пункті управління, обговорили до деталей плани майбутніх операцій. Як військові люди, розуміємо ситуацію такою, як вона є, і віддаємо всі сили боротьбі за свободу.

Вдячний адміралу Радакіну і в його особі всьому Британському народові за непохитну підтримку України, допомогу і довіру.»

Натомість сер Тоні Радакін відзначив, що для нього велика честь відвідати Київ та зустрітися з генералом Залужним: «Я сповнений захоплення Збройними Силами України, їхньою мужністю, стійкістю та винахідливістю у протистоянні незаконній та варварській агресії росії».

Начальник Штабу оборони Великої Британії відзначив, що його 48-годинний візит дав змогу краще зрозуміти оперативні перспективи та обговорити, як Велика Британія може продовжувати підтримувати Україну.

«І як ми можемо сприяти іншим міжнародним партнерам та союзникам у допомозі Збройним силам України найближчими тижнями та місяцями», – наголосив сер Тоні Радакін.

оренда квартири Львів

Новини