Перших постраждалих внаслідок ракетного удару по Львову привезли близько 03:30 ранку – Сергій Іщук

Скрін з відео: Перший Західний

Перших постраждали до однієї з львівських лікарень почали привозити уже через 30 хвилин після влучання ракети, а саме близько 03:30 ранку. У більшості з них – травми, спричинені ударною хвилею, ушкодження слизових покривів, очей,  а також зовнішні осколкові ушкодження обличчя та кінцівок.  

Про це у спецвипуску на ТРК «Перший Західний» розповів Сергій Іщук, завідувач приймального відділення львівської лікарні.

«Станом на зараз до нашого закладу поступив 21 пацієнт. Стан 3 людей – середнього ступеня важкості. Вони перебувають на стаціонарному лікуванні у нашому закладі.

Інші постраждалі, отримавши першу невідкладну медичну допомогу, були скеровані до сімейних лікарів на амбулаторне лікування», – зазначив Сергій Іщук.

Поки що нових травмованих не поступало. Але оскільки розбір завалів триває, то, за словами медика, кількість пацієнтів медичного закладу може зрости.

Відеоверсія прямого включення щодо наслідків ракетної атаки по Львову – тут.

Загалом, згідно з інформацією від МВС України, внаслідок ракетної атаки російських окупантів по житловому будинку Львова загинули 4 особи, постраждали 37. Врятовано 7 осіб, евакуйовано – 64.

На місці ворожого удару проводяться аварійно-рятувальні та пошукові роботи в 1, 3 та 4 під’їздах зруйнованого будинку.

Евакуйовано 14 автомобілів з під’їздних шляхів, розкрижовано 6 дерев для проїзду та встановлення інженерної техніки.

оренда квартири Львів

Новини