Знищено 11 одиниць техніки та склад боєприпасів – командування «Південь»

Фото ілюстративне: ЗСУ

Ворог на південному напрямку втратив 12 військових та 11 одиниці техніки, серед яких 3 БпЛА, 2 самохідні артилерійські установки, реактивна система залпового вогню «Град» та автомобільну техніку. Також знищено польовий склад боєприпасів противника.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«На завершення сорок восьмої доби героїчного протистояння українського народу зухвалому ворожому вторгненню рашистів, залишається високою загроза застосування противником ракетного озброєння по об’єктах інфраструктури південних регіонів.

Розгублений та озлоблений невдачами ворог вдається до відчайдушних спроб покращити тактичне положення та повернутися на кордон Херсонської та Миколаївської областей.

Але наші війська міцно утримують відбиті території, навіть під артилерійськими обстрілами.

За поточну добу на південних рубежах нашої оборони ворожі втрати склали 12 окупантів та 11 одиниці техніки, серед яких 3 БПЛА, 2 самохідні артилерійські установки, реактивна система залпового вогню «Град» та інша автомобільна техніка. Також, влучно знищено польовий склад боєприпасів противника.»

Корабельне угруповання противника в Чорноморській операційній зоні залишається на попередньо зайнятих позиціях в умовах посилення шторму.»

оренда квартири Львів

Новини