Знищено «Смерч», 3 «Гіацинти», «Піон» та «Нона», уражено 2 склади – ОК «Південь»

Фото: ЗСУ

Тактична авіація ЗСУ уразила засоби ворожої протиповітряної оборони в Херсоні, опорний пункт в Новопетрівці та скупченя ворожої живої сили і техніки там же, й в Ольгиному.

Ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 250 вогневих завдань. Втрати ворога: 24 військових, 2 РСЗВ «Смерч», 3 самохідні гармати «Гіацинт», «Піон» та «Нона», 5 одиниць броньованої і автотехніки. В районі Інженерного і Чорнобаївки знищено склади з боєприпасами.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Суттєвих змін у складі та положенні не має.

Опівдні диверсійно-розвідувальна група ворога, в кількості близько 10 осіб, спробувала провести штурмові дії на напрямку Добропілля – Добрянка. Успіху не мала, відійшла. В решті дій превалює тактика дистанційних обстрілів та авіаційних ударів.

Так, протягом дня нанесено один ракетний та чотири авіаційних удари. По Миколаєву ворог випустив 2 реактивних снаряди з системи залпового вогню «Смерч». Влучено по відкритих поверхнях за містом. Втрат та руйнувань немає.

А вздовж лінії зіткнення відпрацювала ворожа штурмова авіація і гелікоптери. Без наших втрат

Натомість наша тактична авіація уразила засоби ворожої протиповітряної оборони в Херсоні, опорний пункт в Новопетрівці та скупченя ворожої живої сили і техніки там же, й в Ольгиному.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 250 вогневих завдань.

Підтверджені втрати ворога складають 24 рашисти, 2 РСЗВ «Смерч», 3 самохідні гармати «Гіацинт», самохідну гармату артилерії «Піон», самохідну артилерійсько-мінометну установку «Нона», 5 одиниць броньованої і автотехніки. В районі Інженерного і Чорнобаївки знищено склади з боєприпасами.

Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Ураження Антонівського та Дар’ївського мостів не дозволяє їх використовувати для прямування важкої техніки.

В корабельному угрупованні ворожого флоту знов напоготові 4 ракетоносії – 2 надводних і 2 підводних – з 24-ма ракетами «Калібр» у спорядженні.»

оренда квартири Львів

Новини