Новини

Дитина потребує допомоги!

Маленькому Якову Юхиміву лише два місяці, а він вже пережив складну операцію і чекає на нову. Її повинні зробити польські лікарі, якщо батьки хлопчика знайдуть 80 тисяч доларів. У Якова – вроджена вада, атрезія жовчних шляхів. Ця рідкісна хвороба вражає печінку, а далі – отруює увесь організм.

Від народження півтора місяці лікарі говорили сім’ї, що хвилюватися не варто. Проте вже 1-го березня поставили страшний діагноз – атрезія жовчних шляхів. Це означає, що жовч не виводиться з організму. Одразу ж зробили першу операцію – хірурги намагалися врятувати хлопчика, підвівши жовчні канали до печінки. Проте таких жовчних протоків у малечі не знайшли.

Єдине, що врятує маленького Якова – пересадка печінки. Донором може стати лише батько дитини.  До того ж, операцію необхідно зробити негайно – жовч з організму уже почала отруювати органи.

Операцію зголосилися провести лікарі з Варшави. Зараз дитину підтримують препаратами, а тому Яків почуває себе добре – і їсть, і капризує, як усі немовлята. Однак часу обмаль.

З необхідних вісімдесяти тисяч доларів зібрали лише 15. Однак і батьки Якова, і односельчани, які їм допомагають,  сподіваються на диво. Допомогти можемо і ми!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

ПРИВАТБАНК

5168 7554 2320 5612

ЮХИМІВ Юрій Юрійович (батько)

Залишити відповідь