На півдні знищені 4 танки, 2 САУ «Нона-С», 4 склади, влучили в ешелон з технікою та окупантами

Фото: ЗСУ

На півдні ворог втратив 52 військових, 4 танки, 2 САУ «Нона-С», самохідну артустановку, 8 одиниць броньованої та автотехніки, а також ще 4 склади з боєприпасами.

Отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою окупанта в районі залізничної станції Брилевка.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Ворог продовжує ведення бойових дій на рубежах оборони, нарощує угрупування на Криворізькому напрямку з метою недопущення прориву наших військ. Не виключено, в подальшому, створення ударних угруповань.

Протягом дня противник наніс два авіаційних та один ракетний удари.

Парами гелікоптерів намагався вдарити по наших позиціях в Бериславському й Каховському районах Херсонщини. Без наших втрат.

По Одещині вдарив 2 ракетами типу «Іскандер», випущеними з тимчасово окупованого Криму. Ракети розкидали так звані теплові пастки над населеними пунктами та відкритими поверхнями між ними. Кілька таких пасток спричинили загоряння сухої трави. Рятувальні служби оперативно спрацювали. Пожежі ліквідовано, постраждалих нема.

Нашою авіацією нанесено два удари по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удар по ворожим станціям радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки. Також отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районі залізничної станції Брилевка. Втрати дорозвідуються.

А підтверджені втрати складають 52 рашисти, 4 танки, 2 самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», самохідну артустановку, 8 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також ще 4 склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.

В Чорному морі корабельне угруповання ворожих сил складає 18 бойових кораблів та катерів, які маневрують вздовж кримського узбережжя в напрямку Новоросійська. При цьому 5 кораблів та 1 підводний човен, споряджені 44 ракетами типу «Калібр» перебувають в готовності до нанесення ракетних ударів. Додатково на чергуванні ще 5 десантних кораблів

оренда квартири Львів

Новини