Обстріли Харкова та області: загинули троє цивільних, в тому числі 12-річна дитина

Фото ілюстративне: ДСНС

У Харкові та області внаслідок обстрілів окупантів загинули троє цивільних, в тому числі 12-річна дитина, поранено – 14 мирних мешканців.

Про це повідомив голова Харківської ОДА (ОВА) Олег Синєгубов.

«За минулу добу ворог обстрілював Основ’янський та Київський райони Харкова та Харківський, Ізюмський, Чугуївський та Богодухівський райони області.

На жаль, є 3 загиблих. Жінка в селищі Коротич Харківського району, чоловік в селі Уди Богодухівського району та жінка в смт Чкалівське, Чугуївський район.

Загалом по області поранення отримали 14 мирних мешканців. З них 4 людей в Харкові, в тому числі 16-річний хлопець. В смт Коротич Харківського району постраждали 5 цивільних, в тому числі дівчина 13 років.

Сьогодні зранку обстріли населених пунктів області продовжились. В с. Іванівка, Ізюмського району, загинула дитина 12 років, 1 цивільний отримав поранення. Ще одна жінка загинула в Золочеві

Олег Синєгубов також повідомив, що бойові дії на території області тривають. Ворог намагався контратакувати в районі села Довгеньке, успіху не мав і відступив. Наші військові тримають позиції і завдають окупантам втрат.

оренда квартири Львів

Новини