Окупанти провалили наступ біля 14 населених пунктів, готуються до «референдуму» – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Російські окупанти намагалися прорвати оборону ЗСУ біля 14 населених пунктів, але отримали рішучу відсіч і відійшли. Натомість переконані в успіху свого псевдореферендуму.

Про це повідомив в Телеграм голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Із різних боків намагалися прорвати оборону ЗСУ біля 14 населених пунктів, вкотре штурмували Верхньокам’янське, але знов відійшли на попередньо зайняті позиції.»

За словами Гайдая, уночі ворог здійснив ракетний удар по Луганщині, сім разів обстрілював зі ствольної та реактивної артилерії, двічі до штурмових дій долучав танкові підрозділи.

Також 11 серпня вісім разів росіяни атакували із повітря.

Натомість, зазначає Сергій Гайдай, росіяни упевнені в результатах псевдореферендуму, який ще не відбувся, хоча все ще не можуть дотиснути Луганщину, не кажучи вже про Донеччину

«Свою турботу про населення окупанти демонструють безоплатним хлібом, гарячими обідами, які роздаватимуть сьогодні в Сєвєродонецьку, та можливістю прийняти душ раз на три місяці. Приїздять якісь високопосадовці, які колись вважали себе президентами рф, обіцяють відремонтувати школи.»

При цьому окупанти ні слова не кажуть про зиму. «Потрібен результат, а не майбутнє людей. Систему опалення, котельні в окупованих містах ніхто не готує. Як у них там кажуть «Ваши ожидания – это ваши проблемы». Саме це вони і заявлять жителям Луганщини, але пізніше, коли ті почнуть мерзнути.»

оренда квартири Львів

Новини