Окупанти знову обстріляли з РСЗВ Харків, 16 поранених та 3 загиблих. Оновлюється

Фото: Олег Синєгубов, Телеграм

Російські окупанти вчергове обстріляли Харків, цього разу з реактивних систем залпового вогню, зафіксовано 10 ракет. Відомо про 31 пораненого та 3 загиблих.

Про це повідомив в Телеграм голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

«Вибухи в Харкові! Російські окупанти завдали удари, попередньо, реактивними системами залпового вогню.»

За його словами, усі служби оперативно реагують та працюють на місцях. Про постраждалих не повідомляється.

У Харківській міській раді додали, що у зв’язку з обстрілами тимчасово зупиняється рух Салтівською лінією метрополітену.

Оновлено. Згодом заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що удару по місту завдано о 10:20. Попередньо окупанти використали РСЗВ «Смерч», зафіксовано 10 ракет.

Під обстрілами опинилися житлові квартали. Попередньо відомо про 16 поранених та 3 загиблих.

Кирило Тимошенко додав, що на місці працюють екстрені служби.

Згодом він додав, що постраждали 28 людей, серед них дитина 16 років. 3 людей загинули.

Оновлено 12:50. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов оприлюднив деталі та фото ранкового обстрілу міста. За його словами, під вогнем росіян знову опинилися виключно цивільні споруди – торговельний центр та будинки мирних харків’ян. Декілька снарядів влучили просто у двори приватних осель. Також зруйновані гаражі, автомобілі, спалахнуло кілька пожеж.

За останньою інформацією, госпіталізовані 31 людина з пораненнями різного ступеню тяжкості, серед них 2 дитини – 4 і 16 років. Стан обох дітей середньої тяжкості. Постраждалі переважно мають осколкові ураження. Загинули 3 людей.

оренда квартири Львів

Новини