Росіяни уночі гатили з артилерії, «Градів» та ракетами по Дніпропетровщині – ОВА

Фото: Валентин Резніченко, Телеграм

Ворог уночі обстріляв три райони Дніпропетровської області, пошкоджені будинки, автовокзал, магазини, поранено жінку.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА (ОВА) Валентин Резніченко.

«Ніч знову була напруженою – з тривогами та обстрілами. Російські окупаційні війська атакували три райони – Нікопольський, Дніпровський та Криворізький

За словами Резніченка, по Нікопольському району ворог ударив з «Градів» та важкої артилерії.

Зокрема, у Нікополі пошкоджені автовокзал, магазини та дитяча бібліотека. Виведені з ладу дві лінії електропередач. Одну електрики уже включили. Іншу лагодять. Без світла наразі до 500 родин.

За даними голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, у Нікопольському районі пошкоджені близько 10 житлових будинків, 9 господарських споруд, церква, автовокзал, кафе, кілька магазинів, дитяча центральна бібліотека, газогін. 

Голова Дніпропетровської ОДА також повідомив, що у Червоногригорівській громаді росіяни поцілили по житловому масиву. У селі Кам’янське поранена 50-річна жінка. Вона лікується вдома. Один будинок знищений, до десяти будинків пошкоджені. Зачепило електромережі та газогін.

По Криворізькому та Дніпровському районах ворог завдав ракетних ударів. Масштаби руйнувань з’ясовуються.

Вілкул додав, що окупанти увечері та близько опівночі завдали кількох ударів крилатими ракетами по Кривому Рогу, але втрат і значних руйнувань інфраструктури немає.

оренда квартири Львів

Новини