У Львові проговорили план на випадок вторгнення з боку Білорусі

Фото: Андрій Садовий, Фейсбук

У кожному районі Львова буде створено штаб оборони та проведено додатковий вишкіл для членів добровольчих формувань тероборони. Також розглядається варіант формування резервних добровольчих батальйонів з працівників міськради та комунальних підприємств. Окрім того продовжується формування стратегічного резерву продуктів на випадок блокування шляхів постачання.

Про це йшлося на оперативній нараді за участі військового та цивільного керівництва Львова для того, щоб розуміти, як влада діятиме на випадок ескалації з боку Білорусі.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, ситуація на білорусько-українському кордоні є непередбачуваною і в цьому її найбільша складність.

На оперативній нараді за участі військового та цивільного керівництва Львова було проговорено план оборони та сили і засоби, які є у підпорядкуванні міста. Ситуація змінюється, тож наші оборонні стратегії також потребують змін та оновлення.

Зокрема, у кожному районі міста буде створено штаб оборони та проведено додатковий вишкіл для членів добровольчих формувань тероборони. Поки ми їх не переводять на цілодобове чергування, але це рішення може змінитись у будь-який момент.

Також розглядається варіант формування резервних добровольчих батальйонів з працівників міської ради та комунальних підприємств.

Продовжується формування стратегічного резерва продуктів на випадок блокування шляхів постачання.

Окрім того, треба готуватись до холодної зими і забезпечити можливість обігріву без газу.

«Це загальні підсумки, якими можу поділитись. Важливо, щоб львів’яни знали, що місто в безпеці, а ворог не мав достатньо інформації для здійснення провокацій.

Імперія впаде. Україна переможе.

Рішення про наступ на Львів буде останнім рішенням в житті цих потвор. Просто знайте це», – зазначив Андрій Садовий.

оренда квартири Львів

Новини