Зеленський: РФ отримає потужну відповідь, якщо збільшить обстріли 23-24 серпня

Фото: ОПУ

Росія отримає потужну відповідь у разі збільшення кількості обстрілів 23-24 серпня.

Про це заявив президент Володимир Зеленський на спільній з президентом Польщі Анджеєм Дудою зустрічі зі ЗМІ в Києві, пише Укрінформ.

«Будуть бити нас – будуть отримувати відповідь, потужну відповідь. Хочу сказати, що з кожним днем – думаю, ви це бачите в інформаційному просторі, – з кожним днем ця відповідь буде наростати. Буде все сильніше та сильніше».

Він зазначив, що має певну інформацію від української розвідки та іноземних партнерів щодо планів Росії, і що загроза збільшення кількості обстрілів 23-24 серпня є. Водночас президент зазначив, що така загроза з боку Росії є щоденною і постійною.

Зеленський також підкреслив, що Україна не розрізняє, завдає РФ ударів по Києву чи по Донбасу, і відповідатиме на всі обстріли.

«Для мене, як для президента, упевнений, як для кожного українця, Київ, Чернігів, Донбас – усе це однакове. Там усі наші українці живуть. У Харкові, Запоріжжі. Відповідь така сама буде і в цих містах», – підсумував президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський попередив українців про те, що цього тижня, коли Україна відзначатиме День Незалежності, Росія може вдатися до особливо страшних і гидких дій.

оренда квартири Львів

Новини